HomeFAQMemberlistUsergroupsRegisterLog in



Share | 
 

 Sound not working

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Lostlife


avatar


Posts : 13

Duel Points : 100

Duel Season : 0-0-0

Duel Career : 4-0-2

Squire
1st Division

PostSubject: Sound not working   Sun Oct 28, 2012 5:07 pm
I was using the newest version of TDOANE, and for some reason everytime i duel or want to do something to my deck the settings are on default and music plays so i have to keep turning it off. i got into the habit of turning down my volume until i get the chance to turn off the settings in a duel. then suddenly no sound at all. i clicked the settings on and off, still nothing. its the same with the deck construction screen. would be great if someone could help me with this.
NickV


avatar

Administrator

Team : Toxic Flamingos

Posts : 1409

Duel Points : 100

Duel Season : 1-0-2

Duel Career : 45-0-24

YGOPro Name : NickV

Team Wars Silver
Squire
Weekly Bash Silver
1st Division

PostSubject: Re: Sound not working   Sun Oct 28, 2012 5:41 pm
Check your Volume Mixer. Otherwise go into the settings when you're dueling or deck constructing.




 

Sound not working

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Right channel does not sound nearly as loud as the left
» Triode ST-70 kit, one side not working, fuse blows when biased past 0.9V
» Sculptress of Sound: The Lost Works of Delia Derbyshire
» Wanted - Good working posi
» 2012 (working title) - Work In Progress

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Chaos Era Academy :: Main Lobby :: YGOPro Support-